Senaste Kommentarerna

måndag 18 juli 2011

Youtube konto inaktiverad

Tack Google och alla medarbetare där. Och tack du avundsjuka imbecill som anmälde ett av mina videoklipp som rasistisk. Google nappade på idén och inaktiverade mitt Youtube-konto. Så vad var det som var så rasistisk med videoklippet?

Videon handlade om ett gäng tjejer som gick förbi en grupp med killar. En av killarna stötte på en av tjejerna men fick nobben. Då brast det för killen som gav henne en örfil. Videon var ett exempel på hur korkat det är att uppträda aggressivt.

Men någon som såg videon såg något helt annat. De såg ett gäng svartskallar som örfilade en blond arisk flicka. Och vips som förvandlade man ett typiskt ungdomskäbbel till en rasfråga, och rasism inkluderades till bilden.

Allt handlar inte om rasism. Bara för att någon har mörk hy inkluderar det inte att rasism är grunden till ondska. Brott begås i alla länder, av män, kvinnor, barn och äldre. Man kan helt enkelt vara kriminell utan att rasfrågan behöver inkluderas.

Så ett otack till dig (okunniga imbcill) som såg till att Youtube och Google släckte ned mitt Youtube konto. Jag hoppas att du inte råkar ut för ett "rasistiskt" olycka när du är ute och promenerar.

Alfredo Larosa

snabbisen - tycker illa om hycklare

Reaktioner:

2 kommentarer:

Youtube är riktig skit vad gäller censur. Sedan skiter dom fullständigt i rättigheter, får dom för sig att släcka ner någons konto har denna ingen möjlighet att överklaga.

Skit i Youtube och Google.

Använder själv Vimeo

Anton B.

Vad patetiskt gjort. Det finns andra bättre video hostar som inte är klåfingriga som Youtube, dom bruka skita i lättkränkta idioter. Välj bort Youtube, spotta Google i ansiktet.

Henke