Senaste Kommentarerna

lördag 11 september 2010

Försäkringskassans sista överraskning

Äntligen får vi nu vatten på våra kvarnar. Nu får vi bekräftelse från Försäkringskassan att allt vi trodde om dem stämde.

Oroliga småbarnföräldrar som väntar på det försenade föräldrapenningen, sjuka som tvingas låna pengar för att betala hyran, svårt sjuka som utförsäkras, alla undrar vad Försäkringskassan håller på med. Men nu vet vi vad handläggarna sysslar med på dagarna.

Gå in på Försäkringskassans hemsida och klicka på länken "Vi har en sista överraskning till dig"

Överraskningen är en käftsmäll till alla utförsäkrade. Ett hån!

Försäkringskassan
Klicka på Britt. Britt är en typisk handläggare på Försäkringskassan.
Se hur hon fördriver sin dag på jobbet.

Försäkringskassan
Britt och Mia över några timmar om dagen på sina dolda talanger, och då innefattar det inte att ha ett dåligt bemötande mot kunderna.

Försäkringskassan

Nog blev jag överraskad Försäkringskassan. Tack för att ni bekräftade mina fördomar.

snabbisen - din snabbaste väg till lycka

Reaktioner:

3 kommentarer:

Jaha ja. Så det är vad dom sysslar med på arbetstid. Är det här deras fantastiska lösning och suprise till alla dom som väntar på sina pengar och har problem upp till halsen?

Fy fan vilket jävla hån mot dom som har det svårt.

Jan Björklund tar med sin fru till USA – på skattebetalarnas bekostnad. Fredrik Reinfeldt anställer barnflicka och fifflar med avgifter och skatter under en längre period - på skattebetalarnas bekostnad. Mona Sahlin köper en Toblerone för 30-40 kronor för 15 år sedan. Ändå är det Mona Sahlins Tobleroneaffär vi läser i pressen inför valet. Är själv frilansande journalist för Sveriges största tidningar men är så trött på smutskastningen som pågår i samhället mot Socialdemokrater. Hur svårt är det att inse att om vi har lägre skatt blir sjukvården dyrare, de kommunala skolorna sämre och äldreomsorgen ännu sämre (om den nu kan bli det). För er som inte vet det används skattepengarna även till din pension. Hmm. Lägre skatt=lägre pension=jag får jobba tills jag är 70-75 år, precis som i USA. Jippi… (såvida du inte är miljonär). Titta i andra länder (Italien, Spanien, USA) som har haft högerstyre ett tag – hur ser det ut? Jo familjen får ta ansvar för sina egna – du kommer få ha mamma, pappa och svärföräldrar boende hemma hos dig samtidigt som du själv får jobba (heja Arbetarpartiet) tills du stupar innan dina barn kan ta hand om dig. Vill ni att era barn, föräldrar och mor- och farföräldrar ska leva i ett sådant land? Under min livstid har en socialdemokratisk statsminister och en utrikesminister (som skulle ha varit statsministerkandidat nu) mördats. Stoppa förföljelsen och behandla Socialdemokraterna med respekt. Det är dem som har byggt upp Sverige som det är idag. (även om moderaterna gärna tar åt sig att dem har skapat den starka ekonomin - Sverige låg 70 miljarder kronor plus när de tog över 2006)
Och för er som är intresserad av Palme, googla på Anti Avsan som är moderat riksdagsledamot. Två finska vittnen såg honom… - Varför läser vi inte om det i tidningen? Och varför rökte moderaten Marie Lennerljung cigarr när Palme mördats?

Samma myndighet som inte kan köpa in nytt IT-system utan att slösa bort miljoner har nu lagt några miljoner på en "reklamkampanj" som inte borde leda till annat än minus i förtroende för dem. Rakt igenom trams från en myndighet som sparkar ut sjuka och inte tar hänsyn till riktiga läkares bedömningar om människors arbetsförmåga.