Senaste Kommentarerna

måndag 30 november 2009

Jag måste erkänna...

Den här bilden tog jag i somras när jag var ute och lekte med min dotter i en lekpark.
Nu kanske du tror att jag tog bild på min dotter och att kvinnan med stjärten kom med av misstag.

Klyfta

Då ska jag rätta dig och berätta att målet var just kvinnan med stjärtklyftan. Henne hade jag tittat på under en längre tid medan hon regelbundet böjde sig ned för att pyssla med sitt barn. När hon sedan satte sig ned mitt emot oss medan vi fikade värmde det verkligen i hjärtat.

Med den här bilden vill jag meddela alla er kvinnor att små, små saker ni gör...gör oss män lyckliga.
Fortsätt med det...

Mini Hulken

Kolla in lillkillen och bli impad. Sedan kan ni väl försöka göra likadant. Men akta er så att ni inte gör er illa. 30 armhävningar på en stång en meter över golvet.

Respekt till dig killen!



Av någon anledning meddelar Youtube att denna video klipp är blockerat i vissa länder med anledning av att musiken och upphovsrätt. Det skiter jag fullständigt i. Musiken är inte det centrala i denna video det är den lilla killen med muskler.

Mini Hulken

Nu sprids ryktena i USA om Tiger Woods olycka och hela uppståndelsen verkar mynna ifrån det att Tiger varit otrogen mot sin fru Elin genom att ha haft sex med Rachel Uchitel.

Rachel Uchitel
Rachel Uchitel blev uppmärksammad och känd den 11 september då en fotograf fångade henne på bild när hon letade efter sin fästman i ruinerna av södra tornet på World Trade Center.
Hon har därefter kopplas ihop med den ena kändisen efter den andra. (Det verkar som om många vill trösta en vacker änkling).

Elin Wood verkar inte haft det lätt och många killar verkar inte fatta hur Tiger Woods kan vara otrogen mot en så sexig tjej som Elin.

Elin Woods

Till er killar säger jag: Gräset är alltid grönare på andra sidan. Och när man är på andra sidan inser man förgäves att gräset faktiskt var mycket grönare på den andra sidan.

Men kom ihåg detta. Grönast är det hos snabbisen.blogspot.com

Läs mer här, och här och här och här och här och här och... nej nu får det räcka!

söndag 29 november 2009

Oj Hoppsan!

Hur sjukt är inte detta!
När jag tittar in på bloggportalen.se så ser jag att den mest sökta termer senaste veckan är: snabbisen.blogspot.com

Hur kommer det nu sig ? Jag tittade på reglerna hur sökorden kommer in på listan och såg att listan presenterar de vanligaste termer användarna av Bloggsök.se har sökt på
och siffran i vänstra kolumnen anger placering denna vecka (senaste 7 dygnen, löpande).

Jag har inte kollt in denna söklista på ett tag och upptäcker idag att jag ligger etta.
Med andra ord är det många som söker på: snabbisen.blogspot.com

Hur kommer det sig att folk blivit nyfikna på min blogg? Möjligtvis kan ett mail som Emelie Sjöblom skickade till mig den 24 november (jag såg mailet idag) besvara detta.

Hon skrev:

Hejsan!

Du jag har en fundering.
Hur i helvete gör du för att komma upp på toppen sådär?

Jag menar... både du och jag vet ju att du inte har världens bästa och intressantaste blogg. Men du har sjukt många besökare. Alla vet ju att det beror på något fusk. Men vad?


Faktum är att många besöker min blogg pga att folk länkar till den. Så det innebär att någon/några gillar något de ser på bloggen, eller så jäklas dom med mig.
Min blogg är inte Guds gåva till folket, och syftet med att jag startade den var att se hur snabbt jag kan locka till mig besökare och bli större.
Jag vill se vad folk gillar och vad dom länkar till, och inom kort kommer jag att fylla på de tomma luckorna med de populäraste inläggen.

Dessutom använder jag Bloggportalens möjlighet till att länka till nyheterna i Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. Det ger en viss exponering.
Sedan så skriver jag också ut de mest sökta termerna hos Bloggportalen.

Tyvärr är detta mycket dumt. Ta tex Jonas H Svensson. Han dunkar in alla populära ord och hans blogg dyker upp i varenda sökord. Sök på en "fis i rymden" och killen dyker upp som ett brev från posten.
Risken är stor att det snart dyker upp ett filter och då kommer sådana ofog leda till att man blir bannlyst.

Som ni kanske märker så använder jag inte sex så färdärvat i min blogg. Jag misstänker att om jag fyllde den med porr så skulle antalet besökare öka markant, men då skulle jag tröttna desto fortare. Jag gillar erotik men grovporr överlåter jag till de grövre grabbarna och tjejerna.

Förutom det jag nämnde ovan hur jag beter mig för att locka besökare så nämnde jag några tips till för Emelie men dem skriver jag inte ut här.

Det vi alla kan göra är att länka till varandra!

Om ni vill länka till mig kan ni kopiera koden nedanför till eran sida:
OBS! Ta bort de två asterixen * i koden innan ni använder den.

<*a target="_blank" href="http://snabbisen.blogspot.com"><*img border="0" alt="snabbisen" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEif4JhztVbqJvtHeeh-6lZEkCfDD_UaC22rIzLC2owNqDov5cX4sKjNQhoa4pLFomsYuHWc2M_Mk6k7BuTpWd5x0htSi3CCANXyvN-AM2wR1zfktZooN1O0DGjD4ZAlb1dESSCMnTGa2bs/s400/snabbisen.gif"/>

Resultatet blir en länk till mig och denna bild -> snabbisen


Så kämpa på och följ med i jakten på de stora besöken...

Skoj med mat

Tänk vad uppfinningsrika männoskor är. Här får ni tips om hur ni kan använda matrester för att få det lite skojigare där hemma. Youtube är fantastisk!

Familjeporträtt

Inte ens om man går till en proffsfotograf finns garantier att det blir rätt!

Påläggskalv
Munsprut
Min son
Kroppsmålning
Mord
Nalle Puh
Fjollor

Dumbkopf

Dumbkopf

1 +1 = 2

Heureka! Nu fattar jag hur Tiger Woods olycka gick till. Som ni nu redan vet så kom ju Elin springande med en golfbag på ryggen och en caddien fick välja vilken klubba som var bäst lämpad att slå ut en ruta med. Som ni också kanske minns så hade ju Tiger Woods tuppat av och Elin trodde att han var död. Men nu visade det sig att han inte var död. Tiger Woods hade använt en salva för munherpes och upplevde sig själv som död. Vad är det då för vits att styra bilen tänkte han och rännde in i grannens trädgård!

Fy fan vad klok jag är. Det här hade nog ingen annan kunnat lista ut.

Vänta lite nu... Såg nyligen en rubrik om att oppositionen hade ovanligt låga betyg... Lars Ohly, Mona Sahlin och Maria Wetterstrand! Herregud kan det vara så att de också använder munsalvan för herpes? Det kan ju inte vara en tillfällighet!

Bara i Amerika

Är det någon som är förvånad över fetman i Amerika

Amerika

lördag 28 november 2009

Jessica Simpson Tara Reid Paris Hilton Lindsay Lohan

Jessica Simpson Tara Reid Paris Hilton Lindsay Lohan på dansgolvet tillsammans. Kan bara sluta på ett sätt... DRAMA! Bara på: snabbisen.blogspot.com

slynor

Klicka på läs mer för att se fortsättningen...



Sienna Miller Topless

Någon lyckades fotografera Sienna Miller när hon solade topless på Ibiza.

Sienna Miller

För att titta på topless bilderna klickar du på Läs mer!

sienna miller 1 sienna miller 2
sienna miller 3 sienna miller 4


Blev du upphetsad nu?

It's Complicated

Romantiska komedier har väl aldrig haft något flyt på biograferna de sista åren. Massor av filmer med Matthew McConaughey, Kate Hudson och Jennifer Lopez gjorde tappra försök men föll platt.

Men nu kommer ett nytt försök och vi får väl se hur den tas emot på biograferna- Filmen heter "It's Complicated" och handlar om ett tilltrasslat kärleksliv mellan bagaren (Meryl Streep) och arkitekten (Steve Martin). Meryl Streep har dessutom ett förhållande med sin ex man (Alec Baldwin).

It's Complicated

Det här är som många andra filmer vi sett förut så det är bara att hålla tummarna att biopubliken är mogen för detta.

Premiär i Sverige: Oklart!



Bara på: snabbisen.blogspot.com

Nine

Massor av filmer tar omvägar till den stora skärmen, men Rob Marshall's "Nine" kanske tar priset. Efter att ha anpassats efter en musikal som byggde på en pjäs som var inspirerad av Federico Fellini's "8 1/2 vecka", och .. . vänta, hamna inte i koma nu!

Nine
Bara för att "Nine" har sina rötter i Fellini betyder det inte att det är några konstnärliga knorrar i filmen - i själva verket har Marshall kastat in en uppsjö av skönheter som Penelope Cruz, Kate Hudson, Nicole Kidman, Marion Cotillard och Stacy "Fergie" Ferguson. Filmen är musikalisk, men även om du är allergisk mot sång-och dansnummer, så kanske du gillar kvinnorna i filmen...

Premiär i Sverige: Oklart!

Sherlock Holmes

Så hur gör man en ny film av Arthur Conan Doyle's detektiv Sherlock Holmes relevant på 2000-talet? Jo genom att göra honom till en kvicktänkt skitstövel med Robert Downey Jr's ansikte. Sedan plockar man in lite stimulans för kvinnorna genom att plocka in Jude Law som Homes medhjälpare Watson samtidigt som man genom Rachel McAdams sätter detektivens hjärta i gungning (och förmodligen även de manliga biobesökarna).

Sherlock Holmes
It's undeniably troublesome that "Sherlock Holmes" is being packaged as a brain-dead action thriller -- and whoever tagged those posters with the atrocious "Holmes for the Holidays" deserves to be pistol-whipped -- but between Downey, Law, McAdams, and Guy Ritchie behind the cameras, it seems safe to overlook any flaws in the trailers or the ad campaign and trust "Holmes" to deliver a rollicking good time.

Det är onekligen besvärligt att "Sherlock Holmes" är paketerad som en hjärndöd action thrillern men förmodligen kommer filmen att dra in en slant till producenterna...

Premiär i Sverige: Oklart!

Avatar

Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta strid för vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.

Avatar
James Cameron är visionären bakom filmer som ”Titanic”, ”Terminator” och ”Aliens” och har med AVATAR skapat en banbrytande filmupplevelse. I rollerna ser vi Sam Worthington (”Terminator Salvation”), Zoe Saldana (”Star Trek”) och Sigourney Weaver.

Premiär: 18 december

Ninja Assassin

"V for Vendetta" regissören James McTeigue ger den sydkoreanska superstjärnan Rain sin första film i USA med denna Wachowskis-producerade kung fu thriller om en , tja ni fattar, ninja mördare (Rain). Filmen bygger på hämnd med anledning av ett mord på Rains vän. Wachowskis blev mycket imponerad av Rain's i filmen Speed Racer 2008 och ville att han fick sin egen film. Så om du är på jakt efter action då är denna film för dig.

Ninja Assassin

Premiär i Sverige: Oklart!


snabbisen.blogspot.com

snabbisen.blogspot.com klättrar på blogg listorna och anledningen till detta är nog innehållet. Det är underhållande, det är ärligt och det är ursvenskt.

Tack alla ni som besöker min sida och länkar till mig. Och ni som länkar till mig får en länk tillbaka! Kom ihåg att detta höjer din och min bloggs popularitet. Så sätt i gång och länka till mig.

Och om ni har skrivit ett inlägg som ni är stolta över så maila mig adressen. Jag kommer att försöka länka till detta a.s.a.p.

Tack och hej, leverpastaj.

Alfredo Larosa

Tiger Woods Död ?

Hur står det till med Tiger Woods egentligen. Läser man tidningarna så är han allt mellan död till mentalt handikappad. Och hans fru är allt emellan en hemmafru till en superhjälte.

Så här verkar det ligga till:
Tiger Woods har ont i knät och lyckas inte bromsa i tid och krockar med en vattenpost och kör upp på grannens gräsmatta. Hans fru springer fram till honom och undrar hur det gick.

Så här bygger tidningarna upp händelsen:
Tiger Woods får en hjärtattack och krockar med ett träd. Hans fru Elin rusar ut och med hjälp av en golfklubba krossar hon rutan och sliter ut Tiger genom fönstret. Men mun mot mun metoden och hjärtmassage räddar hon honom till livet.

Hur gick det då? Jo Tiger fick skrapsår på huvudet och mår förträffligt bra!

Tänk! Det gick att göra en höna av en fjäder!

Tacka vet jag politiker! Dom är ju i allafall ärliga!

Mario Mariotti - Levande Händer

Mario Mariotti må vara världens mest kreativa människa och ett av hans verk (flera faktiskt) är dessa målade händer. Konstverket/en kallas just för "Levande Händer".
Tjusigt va!


















Underhållande Parad

Fler än 2 miljoner invånare och besökare i New York bevittnade en färgglad parad med anledning av Thanksgiving Day (Macy's Thanksgiving Day Parade). Paraden är känd för sina färgglada jätteballonger i form av kära ock kända tecknade figurer och serietidningar. I år (den 83:e paraden) fanns 50 ballonger/figurer med förutom hundratals clowner, musikband, orkestrar, filmstjärnor, sångare och idrottsmän.

Vilket spektakel! Only in the United States!

Thanksgiving 01
Thanksgiving 02
Thanksgiving 03
Thanksgiving 04










Thanksgiving 15
Thanksgiving 16